24 de julio de 2024

Resum 4rt Cicle Anual Marce Gómez 20.05.17

     El passat dissabte vàrem celebrar al pavelló esportiu municipal el 4rt i últim curs del Cicle Anual 2016/17 del nostre estimat sensei Marce Gómez  8ºDan on várem disfrutar de les seves ensenyances en profunditat sobre els Kates Tekki i els seus bunkais. Una volta més el contingut ens deixa un treball d’estudi molt valiós per a una llarga temporada d’entrenaments, per a anar profunditzant en els aspectes més interessants del karate shotokan com son aquestos kates i els seus bunkais corresponents. També varem treballar el Tekki OYO en la part final del programa, i finalment vàrem fer entrega dels diplomes acreditatius als participants dels 4 cursos on multitud de persones del club i d’altres companyers varen rebre el premi a la constància i esforç que suposa acudir durant tot l’any tant a Gandia com a Benigànim. Sempre es un vertader plaer i sincerament tot un luxe, rebre a companys de karate de tanta magnitud personal i nivell tècnic, si a més encara  són ni mes ni menys que el President de la Federació de Karate de la Com. Val., D. Miguel Ángel Gómez Martinez,  el seleccionador de kata de la FKCV i alumne de Marce, Jesus Quinto y per supost el tècnic Kike Peñaranda i companys de Karate Marce, així com d’altres clubs del voltant i que sempre estan ahi.(Karate Tavernes). Sense oblidar a cap dels alumnes assistents, ja que sense ells i la seva curiositat inesgotable per profunditzar en el seu Karate-Do amb nosaltres,fent camí, aquest Cicle no s’hauria pogut consolidar. Ja són molts anys desde que aquest projecte va començar i que pensem continuar mentre el nostre sensei Marce Gómez tinga  ganes de seguir transmitir-nos els seus coneiximents valiosísims i convidem a tots el karateques a provar de vindre a aquest cicle que, en novembre 2017, continuará la seva andadura sense cap dubte. Per últim, com no, vàrem acabar amb un excel·lent dinar al Restaurant Pepito La Flor, però d’això no sabem perquè no hi han Foto de Juan Luis Gv (5)fotos…doneu-li imaginació…Foto de Juan Luis Gv (4) Foto de Juan Luis Gv (3) Foto de Juan Luis Gv (1) Foto de Juan Luis Gv