«

»

May 29

Resultat Campionat Promoció Tavernes de la Valldigna 29.04.17

El passat 29 d’abril el Club Torakai va ser respresentat al Campionat de Promoció de Tavernes, organitzat per la FKCV i el Club de Karate Tavernes de la Valldigna, i vàrem aconseguir els següents resultats:

 

  1. Jorge López: Subcampeón Kata CADETE-JUNIOR MIXTO AVANZADOS desde VERDE

  2. Sara Hidalgo: 3ª clasificada Kumite JUV- CAD-JUN FEM AVANZADOS

Els nostres companys van fer un excel·lent treball tant en kata com en kumite però al final varen perdre les respectives finals. Estem molt orgullosos del treball i esforç realitzat però sobretot per el progrés en competició i en classe que van aconseguint poc a poc.

Resultats ací

20170429_172935

20170429_192357

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>