19 de mayo de 2024

Curs d’actualització i titulació d’àrbitres de la FKCV a Xest 16.09.17

El passat cap de setmana el nostre club va acudir a Xest per a continuar millorant en el seu camí. Aquesta vegada es tractava del curs d’arbitratge organitzat per la Federació Valenciana de Karate (FKCV) per tal de que els seus àrbitres es reciclen o millor encara, es titulen, ja siga com a àrbitre de promoció, regional o nacional B. El nostre club va estar representat per una amplia comitiva formada per el sensei, Joan Francesc Vidal, Armando Martí, Judith Martí, Juan Luis Garcia i Trinitario Pons.

Alguns dels seus membres, com el cas de Trinitario, es titolava ja per árbitre Nacional B, que no es poca cosa, i es un orgull per al club tindre ja árbitres de aquest nivell, lo que suposa un increment en la qualitat de les classes, entrenaments especials de competició i sobretot competicions, tant si son organitzades per el propi club com si son de la FKCV. Sempre es positiva i benvinguda la formació qualificada en el club.  En el cas del nostre mestre Joan, simplement es reciclava ja que per a ell pero sobretot per el bé dels seus alumnes es sumament important estar a la última en el Regament de Competició, per a poder otorgar més qualitat en els treballs específics de competició i adaptar-se a les noves circumstàncies i regles.

La resta del grup tenien la funció només d’actualitzar-se, per ara, perquè com torne a dir, es importantísim que els tècnics del club que imparteixen classe estiguen a la última en lo referent a la competició-si se tenen competidors, com es el nostre cas- o més enllà, si volen  arbitrar algún dia competicions oficials a la Comunitat Valenciana o al territori espanyol.  El nostre club ja conta amb un bon grup de àrbitres titolats que molt frequentment son convocats a arbitrar els campionats regionals oficials i de promoció, lo que suposa que també a nivell arbitral també tenim una  xicoteta representació dins la Federació.

Nosaltres sempre defensem el nostre esport i volem tractar-lo de manera seriosa, qualificada i oficial, per això respatllem les insititucions oficials que ens representen.  I per últim, recalcar la gran tasca de totes aquelles persones que son els àbitres, que dediquen primerament el seu valiós temps en formar-se, per a després ajudar en les competicions a abritrar, cosa que no es GENS FÀCIL. OSS.

Ací les fotos del curs.

IMG-20170916-WA0045 IMG-20170918-WA0004 IMG-20170916-WA0038

IMG-20170916-WA0031 IMG-20170916-WA0027