«

»

Nov 19

Noves Fotos de Torakai Per el Món

Hola, ací tenim de nou al nostre company karateka Avelino Alfaro, amb motius dels seus viatges internacionals, sempre té un lloc a la seva maleta per a la samarreta del club- En esta ocasió i en un breu espai de temps, ens ha representat a Fano (Itàlia) i Monterrei (Mèxic)

 

Dona gust tindre al club un embaixador com ell, donant a conèixer la marca per tot arreu del món. Un plaer per al club vore com ens veuen i ens coneixen per tot el món. Gracies Avelino. OSS!

20170909_161826 IMG-20171114-WA0021

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes utilizar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>